Werken aan jouw eigen cross voertuig


Echt iets voor de stoerdere mensen onder ons. Mensen die graag een uitdaging aangaan en houden van snel en een beetje gevaarlijk. We hebben het natuurlijk over de cross. En aangezien we nu met de corona veel binnen en thuis zitten. Hebben we ook meer tijd om aan een eigen cross voertuig te werken en rijwerk onderdelen te bestellen. Want we zijn eigenlijk altijd wel thuis. Dus een pakketje aannemen is ook steeds makkelijker.

 

Jouw eigen cross voertuig

Het is iets wat je met je vriendengroep kan doen. Iets wat je samen doet en daarna afsluit met een biertje of wijntje. Bonding is er bijna niets bij en je leert elkaar ook gewoon echt kennen. En soms hoeft er helemaal niet gesproken te worden. Het is gewoon fijn als je iets samen kan doen. Goed voor de vriendschapsband. En is cross niets voor je, dan kan het vast ook op genoeg andere manieren waardoor je wat meer met je vrienden samen kan zijn en echt dingen samen kan doen.

En wanneer je bezig bent aan de cross auto kan je samen ook beslissen of je bijvoorbeeld nieuwe assen of nieuwe rubbertracks moet bestellen. Je kan het voertuig helemaal naar eigen zeggen indelen en maken. Wel kunnen we dan momenteel niet crossen gemakkelijk, maar je kan er wel al aan werken uiteraard.

 

Liever iets anders doen?

Het kan zo zijn dat cross helemaal niets voor jou en je vrienden is. Iedereen zo zijn hobby natuurlijk. Maar het is wel belangrijk, en helemaal in tijden als nu, dat je werkt aan de vriendschappen die je hebt. En dat kan door middel van iets samen doen wat momenteel kan. En daar kan samenkomen voor iets te bouwen natuurlijk bij werken. Het kan ook zo zijn dat jullie allemaal graag fietsen of mountainbiken, wielrennen kan ook nog. Dat je met elkaar in groepjes gaat fietsen. Kans dat er niet super veel gesproken wordt, maar je hebt wel even tijd met elkaar en dat is eigenlijk nog wel het belangrijkste. Want daar doe je het ook voor. Al heb je elkaar even gezien, scheelt dat uiteraard ook veel. En het doet je goed want je hebt dan ook gelijk een beetje het sociale gebeuren om je heen en je ziet ook een keer een ander gezicht. Beter dan dat je alleen maar thuis zit en telkens dezelfde gezichten ziet. Niet dat dat zo erg is natuurlijk want thuis zijn is ook fijn. Maar soms andere gezichten is ook fijn om te zien.