Verschillende zuilen voor verschillende toepassingen


Een goede entree geeft direct duidelijkheid. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een gemeentehuis, een ziekenhuis of een bedrijfsverzamelgebouw, er is niets zo vervelend voor mensen als ze niet snel kunnen achterhalen waar ze moeten zijn. Nu is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om bordjes met namen, bedrijfsnamen en afdelingen te plaatsen, maar deze zijn (vaak) alweer verouderd tegen de tijd dat ze worden geplaatst. Een infozuil van Prestop is dan een beter plan!

Wat kun je met zo’n infozuil doen?

Als eigenaar kun je deze infozuil helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt er een plattegrond op aangeven met de looprichting (erg belangrijk in deze tijden van COVID-19), maar je kunt je bezoekers er zich ook op laten aanmelden. Natuurlijk gaat er niets boven persoonlijk contact, bijvoorbeeld het verwelkomen van gasten door de receptioniste, maar aangezien zoveel mensen thuis aan het werk dienen te zijn, is de kans groot dat de balie leeg is.

Je kunt mensen laten inchecken voor een afspraak en ze dan ophalen bij de ingang, maar je kunt er ook voor zorgen dat je de materialen die iemand komt halen klaar hebt staan. Is iemand aangemeld? Dan kan jij direct in actie komen.

Een andere toepassing is een ticketzuil: een infozuil die is toegerust om de tickets, bijvoorbeeld in een bioscoop, te kunnen verkopen. Bezoekers kunnen op deze zuil dan aangeven waar ze willen zitten en naar welke voorstelling ze willen gaan. De tickets kunnen direct betaald worden en zelfs kortingscodes of cadeaubonnen kunnen gescand worden. Op de zuil kun je, naast ticketinfo, ook informatie over de geldende maatregelen en over toekomstige voorstellingen programmeren.

Hoe hygiënisch is een infozuil van Prestop?

We kunnen natuurlijk blijven proberen om voldoende afstand van elkaar te houden, maar wat als zomaar iedereen gebruik kan maken van de infozuil? Deze kan aanraken? Dan is het wel zo fijn als er een mogelijkheid is om de zuil en je handen te desinfecteren. Een desinfectiezuil automatisch is touchfree en is voorzien van een grote voorraad desinfectiemiddel. Er zijn desinfectiezuilen beschikbaar die tot maar liefst 5.000 keer handen kunnen desinfecteren. Wanneer mensen dit middel gebruiken voor ze de infozuil aanraken, zit je altijd goed.

Al blijft het natuurlijk wel verstandig om ook de infozuil met enige regelmaat, een aantal keren per dag, te reinigen.