Verkoop je producten online!


Tegenwoordig kopen consumenten steeds meer online. Voor de corona periode en de lockdown kochten we natuurlijk al erg veel online bij vele grote webwinkels die een specifiek assortiment aan wist te bieden, maar heeft de lockdown van afgelopen jaar een enorme doorslag gegeven op het gebied van online. Kleine boutiques wisten een professionele website en webshop op te zetten, waarna zij direct record omzetten hebben gedraaid. Bovendien wordt er steeds meer online gekocht en zal dit ook zeker de toekomst zijn, waardoor het aan te raden is om te gaan starten met het online verkopen of om je huidige strategie te optimaliseren.

Voor een ondernemer is het erg goed om niet alleen bezig te zijn met ondernemen, maar zul je ook eens moeten evalueren en relativeren waar nu de verbeterpunten liggen. Is de conclusie dat de webshop geoptimaliseerd moet worden voor meer omzetgeneratie en een hoger conversiepercentage? Dan zullen wij je in dit blog aardig op weg helpen!

Laat een magento webshop voor je maken!

Vele ondernemers weten hun producten al online te verkopen. Zo zijn er ondernemers die al beschikken over een professionele webshop en de basis goed hebben staan, maar zijn er ook bedrijven waar er nog enorm veel valt te optimaliseren. Als ondernemer kun je hierom een Magento webshop laten maken. Magento 2 is een zeer uitgebreid e-commerce platform en wordt dit als velen gezien als de krachtigste e-commerce oplossing van dit moment. De Magento webshops zijn zowel geschikt voor de B2B, C2C als de B2C!

Aan de slag met Magento B2C

Wanneer jij je met je bedrijf focust op de consumenten en door middel van B2C producten weten te verkopen, kun je kiezen voor Magento B2C. Het nieuwe online shoppen draait bij de consument tegenwoordig om de totaalervaring, de Customer Experience op de webshop. Met een Magento B2C webshop kun je een onderscheidend vermogen aanbrengen ten opzichte van je concurrenten, zul je een snelle en unieke gebruikservaring aanbieden aan de bezoekers van de website en zijn er vele plug-ins te installeren. Met een Magento B2C webshop zul je een unieke meerwaarde kunnen bieden voor de consumenten. Je beschikt over een service en geeft een unieke Customer Experience aan de websitebezoekers, waarna je deze warm kunt houden en eventueel kunt laten converteren op de webshop.

Kortom, alles voor de juiste webshop waar de consumenten producten zullen bestellen!

Jekunt een Magento webshop laten maken door developers die deskundig te werk gaan en alles goed instellen op de website, waarna je deze snel live kunt zetten en kunt starten met het aanbieden van een unieke ervaring voor de websitebezoekers en de consument!