Het is nu dé tijd om je te oriënteren op een nieuwe tuintafel


Heb jij de afgelopen zomer ook zo genoten van de tijd die je doorbracht in je eigen tuin? Gezellig met het hele gezin aan tafel eten en na het eten nog urenlang nazitten? Of heb je juist afgelopen zomer gemerkt dat je huidige tuintafel te klein is om er met z'n allen aan te zitten of juist te groot is om er gezellig aan te kunnen zitten? Dan is dit het moment om je eens te gaan oriënteren op een nieuwe tuintafel. Je hoeft heus niet een complete tuinset te kopen als je stoelen nog prima zijn. Shoppen voor een losse tuintafel is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. De keuzemogelijkheden zijn namelijk enorm bij Tuinmeubelland.nl.

Wat voor tuintafel past bij jou?

Heb je een hele grote tuin en wil je een riante tafel met veel (grote) stoelen erom? Dan kun je het best gaan voor een tuintafel van flinke afmetingen. Een tafel van 3 meter lang is dan wel erg mooi. Heb je minder ruimte, maar wil je toch gezellig samen buiten kunnen eten? Dan kies je natuurlijk een kleiner model en dan ook voor smallere stoelen. Er zijn tuintafels in veel verschillende afmetingen, maar ook gemaakt van verschillende materialen.

Welk materiaal kies je?

Ga je voor een mooie tafel gemaakt van natuursteen in combinatie met metaal of kies je juist voor een houten of wicker tuintafel? Het is maar net wat jij mooi vindt en wat past bij de sfeer in je tuin. Je kunt denken dat je gaat voor een wat lichter model dat je in de winter in de schuur, de garage of onder de overkapping kunt zetten. Maar veel tuintafels hoeven niet eens naar binnen. Je kunt er voor kiezen om de tuintafel voor de winter af te dekken met een speciaal zeil. Kies je echter voor een natuurstenen tafel? Dan is het juist weer mooi om deze ook in de winter zo te laten staan. Leg er een mooie decoratie op en wat vogelvoer en je zult een geweldig uitzicht hebben vanuit je huis.

Ja maar, natuursteen, dat is toch hartstikke zwaar?

Klopt! Zo'n tafel kan je niet even zelf in je personenauto vervoeren. Daarom is online bestellen zo'n goed idee. De tafel wordt dan bij je thuis bezorgd. Het thuisbezorgen is gratis voor alle bestellingen boven de € 50,00. De meeste tuintafels worden op de volgende werkdag na de bestelling al bezorgd. De levertijden staan er op de site duidelijk bij.