Betrokken ondernemen met Snickers Werkkleding

snickers werkkleding plaatje

Als je het over werkkleding hebt dan heb je het ook al snel over Snickers werkkleding. Dit is één van de meest toonaangevende merken. Ze verkopen inmiddels in meer dan 20 landen Snickers werkkleding. Het merk is in 1975 ontstaan. Dit doordat Matti Viio een elektricien het zat was dat er op dat moment niet echt goede functionele werkkleding op de markt was. Bij de producenten toen had hij meerdere keren verbetervoorstellen aangedragen, maar hier werd niks mee gedaan. Op een gegeven moment was het het zat en ging hij zelf ontwerpen. Zo is Snickers werkkleding geboren. Inmiddels hebben ze een ruim assortiment. In dit blog vertellen we daar graag meer over.

Snickers Werkkleding het assortiment

Binnen de werkkleding voor in de bouw heeft Snickers werkkleding een ruim assortiment. Een belangrijke pijler in het assortiment is de werkbroek. Hieraan is ook veel aandacht besteed en is de kwaliteit op het gebied van kwaliteit en functionaliteit hoogwaardig. Er is veel geinvesteerd in het materiaal wat gebruikt wordt. Dit is uiterst slijtvast, maar heeft daarnaast ook de perfecte elasticiteit. Hierdoor kun je er gemakkelijk in bewegen. Verder heeft Snickers werkkleding in de werkbroeken 4 lijnen op de markt. Dit zijn Ruttwork, Flexiwork, Allroundwork en Litework. Deze lijnen zijn afgestemd op de verschillende werkomstandigheden en klimaten waarin je zou kunnen werken. Hierdoor is er voor iedere omstandigheid en temperatuur een goede broek beschikbaar. Wat goed is om bij jezelf te inventariseren is wat je op een werkdag zoal bij je hebt aan gereedschap. Op basis hiervan kan de meest functionele broek geselecteerd worden. Verder is het belangrijk bij de broek om kritisch te zijn op de maat. Dit is niet alleen belangrijk voor het comfortabel dragen, maar ook een belangrijk element bij de veiligheid. Als laatste is natuurlijk belangrijk dat je de broek mooi vindt. Ook hier houdt Snickers werkkleding rekening mee.

Snickers werkkleding; de werkjas

Ook op het gebied van jassen is Snickers werkkleding vooruitstrevend. Dit zit ook weer voornamelijk in het materiaal waar de jas van gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat de jassen goed wind en waterdicht zijn. Zodoende blijf de temperatuur comfortabel als je in koudere omstandigheden werkt. Aanvullend zijn de jassen wel ademend. Dit maakt het werken met een werkjas een behoorlijk stuk aangenamer. Je gaat minder snel zweten en krijgt het niet snel te warm. Zeker zweten is riskant om alsnog kou te vatten. Hierdoor is het dragen super comfortabel. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk met Snickers werkkleding, maar ik hoop dat je hiermee enigszins een beeld van het merk gekregen hebt.