Slapend rijk worden, het kan echt!


Er kunnen in je leven wel eens periodes zijn dat er meer geld uitgaat dan dat er binnenkomt en dat kan best frustrerend zijn. Als je het daarnaast ook niet naar je zin hebt op je werk, is de cyclus rond. Je kan dan natuurlijk gaan solliciteren om te kijken of je een betere baan kan vinden. Maar er is ook een andere manier. Investeer even wat tijd en je kan werkelijk slapend rijk worden.

Royalty’s

Het klinkt te mooi om waar te zijn, slapend rijk worden, maar het kan echt. Heb je wel eens gehoord van royalty’s? Deze krijg je door je boek uit te laten geven bij een boekuitgever. Zij regelen alles voor je, inclusief het drukken en de verkoop. Jij krijgt dan per verkocht boek een klein percentage, de zogenaamde royalty’s. Je hoeft het boek dus alleen te schrijven en de rest gaat vanzelf. Je houdt je bezig met een leuke hobby en je verdient slapend geld.  

Reclames

Je kan ook een website maken, waarin je reclame laat afspelen van bepaalde bedrijven. Maak een account aan bij Google Ads en volg de stappen. Tevens kan je een lijst met partnerbedrijven maken op je website, waarin je andere bedrijven vermeldt waar je al dan niet mee samenwerkt. Trekt jouw website heel veel bezoekers, dan kan je voor die vermelding geld vragen. Een andere manier om geld te verdienen is met affiliate marketing. Dit is ook een manier van reclame maken voor andere bedrijven, maar in dit geval doe je dat door een link naar een bepaalde site of product te vermelden in een geschreven blog. Voor elk product dat wordt verkocht via jouw link krijg jij een percentage.

Beleggen in cryptovaluta

Een andere manier van slapend geld verdienen, is door je geld te beleggen in cryptovaluta. Zo kan je bijvoorbeeld, als je geluk hebt, door het kopen van Ape of een andere cryptovaluta winst maken. Je zal het geld een tijdje moeten laten staan, vooral als de koers op een bepaald moment lager staat dan wanneer je het inkocht, maar na verloop van tijd heb je kans dat de koers omhoog gaat. Dan maak je dus winst. Naast Ape, Bitcoin en andere bekende cryptovaluta als Ripple en Ethereum, kan je ook Dogecoin verhandelen in Nederland. Wellicht vraag je je af wat het verschil is tussen al deze verschillende cryptovaluta’s. Wanneer je er een aanklikt en je scrolt naar beneden, dan zie je de beschrijving. Begin gewoon eens met een klein bedrag en speel ermee totdat je meer ervaring hebt. Zo heb je weinig te verliezen.