Schoenen en tas in dezelfde stijl!

Peter Kaiser maakt een perfecte match

Breda

Ken je van die dingen die je leven gewoon drie keer zo goed maken? Drie keer zo makkelijk, drie keer zo efficiënt, of… drie keer zo stijlvol? Ik heb weer iets nieuws ontdekt wat ik heel graag met jullie deel. Het zit zo: vrienden van mij wonen in Breda en ik ging daar langs. Aangezien ik het stom vond om alleen even heen en weer te gaan besloot ik er een weekendje Breda van te maken. Ik was daar immers nog niet eerder geweest en hoorde er goede dingen over. Na dus bij mijn vrienden in de buitenwijk te zijn geweest en te hebben gegeten, vertrok in naar mijn versgeboekte hotelletje in het centrum van Breda. Ik sliep als een prinsesje, deed mee aan het uitgebreide ontbijt en ging daarna de stad in. Deels om wat cultuur te snuiven, deels om wat sightseeing te doen (ik had zelfs een stadsgids mee!) en deels om te winkelen.

Volle trein

Winkelen in Breda is echt een aanrader. Nadat ik in de zoveelste leuke winkelstraat verstrikt raakte vond ik een schoenenwinkel met een geweldige collectie. De lijn is van Peter Kaiser en de collectie schoenen is werelds. Er zijn pumps met lage, middel én hoge hak. Wat deze schoenen zo uitzonderlijk maakt is het comfort. Schoenen met hak zullen nooit hetzelfde zitten als slofjes maar van alle schoenen dit ik tot nu toe bezat of heb gepast scoren deze toch wel uitzonderlijk hoog. Daarnaast hebben ze ook sandaaltjes, ballerina’s en laarzen. Dit lijken echt schoenen te zijn waar je in kan investeren voor de lange termijn. Ik heb dat in ieder geval wel gedaan. Terug in de trein was dat ook een klein beetje genant: ik had dusdanig veel spullen gekocht dat het nauwelijks nog paste. Mijn schoenendozen (meervoud!), nieuwe jurkjes, jasje, shirts én tas namen samen ook een stoel in. Gelukkig reed ik buiten de spits om, ik denk dat de conducteur anders niet blij met me zou zijn geweest.

Tassen

Eenmaal thuis verdiepte ik me nog wat verder in de schoenen van Peter Kaiser en deed een uitzonderlijk aangename ontdekking: Peter Kaiser maakt ook tassen! Deze  tassen zijn, los van het feit dat ze zelf ook gewoon harstikke easy on the eyes zijn, gematcht met de schoenen. Stijlvoller dan dat wordt het toch niet!? Hoe mooi ziet dat er wel niet uit: pumps met een bepaald patroontje én daarbij een tas die er hetzelfde uit ziet? Ik heb eerlijk gezegd  geen idee, ik heb nog geen tas besteld. Maar ik ben binnenkort jarig en weet nu wat ik ga vragen dus ik kan niet wachten tot ik het kan testen!