Poetspapier of handdoek dispenser kopen?


Op zoek naar een groothandel waar je poetspapier, een handdoek dispenser en andere schoonmaakartikelen voor jouw restaurant, bedrijf of winkel kunt kopen? Dan kun je het beste even online kijken. Online vind je allerlei groothandels die schoonmaakartikelen en toiletpapier aanbieden met een grote assortimenten in poetspapier, handdoek dispensers en allerlei andere schoonmaak- en toiletartikelen, zoals allesreiniger, desinfectie, toiletblokken en handzeep.

Poetspapier in allerlei soorten en maten

Overal waar het vies is of vies kan worden, is poetspapier onmisbaar. Het meest bekende poetspapier is keukenpapier, poetspapier op rol, dat beschikt over een goed absorptievermogen. De keukenrollen van bijvoorbeeld 123toilet.nl zijn 2 laags. Welke soorten poetspapier zijn er nog meer?

  • Midirol: Dit poetspapier is geschikt voor op werkplaatsen of in de horeca. Je kunt er na het handen wassen je handen mee drogen of vieze oppervlakten mee schoonmaken.
  • Minirol: Dit is de kleinere variant van de midirol poetspapier. Je plaatst een minirol op plekken waar te weinig plek is voor een minirol. Hij is verkrijgbaar in twee varianten: met of zonder koker in het midden. Voordeel van de variant zonder koker, is een grotere hoeveelheid poetspapier. Nadeel is dat hij onhandiger is in gebruik.
  • Industriepapier: Geschikt voor groter verbruik en voor oppervlakten die uitzonderlijk vies zijn, zoals fabrieken, autogarages, werkplaatsen en horeca-restaurants.

Handdoek dispenser is praktisch en hygiënisch

Je kunt met poetspapier of handdoek je handen drogen, maar ook met een handdoek dispenser. Dat is een handdoek automaat met papieren handdoeken. Je pakt elke keer één of meerdere papieren handdoeken uit de handdoek dispenser om je handen te drogen. Een handdoek dispenser in het toilet of in de keuken gebruiken, is een goed idee, omdat het naast praktisch in gebruik, ook hygiënisch is. Je raakt namelijk elke keer dat je een velletje pakt, enkel en alleen dat velletje aan. Je hoeft de handdoek dispenser niet aan te raken. Dit maakt de handdoekdispenser veel hygiënischer dan een handdoek. Welke soorten handdoek dispensers zijn er? Er zijn diverse merken handdoekdispensers verkrijgbaar, geschikt voor handdoek rollen of vouwhanddoeken. Is je handdoekdispenser leeg? Dan kun je hem uiteraard navullen met een nieuwe papieren handdoeken.

Andere toiletartikelen en schoonmaakartikelen kopen?

Naast poetspapier en handdoek dispensers verkoopt groothandel 123toilet ook andere toiletartikelen en schoonmaakartikelen. Je kunt er terecht voor handzeep, desinfectie, werkhandschoenen, mondkapjes, afvalzakken en afvalbakken. Ook koop je hier toiletpapier in allerlei soorten en maten en allerlei schoonmaakmiddelen, zoals allesreiniger, bleekmiddel, schuurmiddel, soda en afwasmiddel.