Parel Beheer om VvE Beheer uit te besteden

Parel Beheer

Wanneer je een zelfstandige ondernemer bent, heb je het waarschijnlijk ontzettend druk met je eigen bedrijf. Je wilt zoveel mogelijk klanten of klussen binnenhalen. Daarnaast moet je natuurlijk ook de beloofde dienst of het gekochte product leveren. Als je het al zo druk hebt, wil je niet bezig zijn met zaken als het VvE Beheer van jouw bedrijfspand. Je wilt lekker werken en tijd besteden aan andere dingen. De oplossing hiervoor? Besteed het VvE Beheer uit aan een externe VvE Beheerder zoals Parel Beheer. De taken worden dan volledig uit jouw handen genomen door Parel Beheer.

Taken van VvE Beheer overdragen

Volgens de Nederlandse wetgeving moet er een Vereniging van Eigenaren (VvE) worden opgericht wanneer er meerdere woningeigenaren hetzelfde pand delen. Het algemene onderhoud is namelijk voor de rekening van iedere bewoner. Dit wordt het VvE Beheer genoemd. Zaken als de administratie, het technische onderhoud en ook de financiële kant van het plaatje behoren allemaal tot de taken van het VvE Beheer. Ook als jij een bedrijfspand of beleggingspand hebt, zul je te maken hebben met dit soort zaken. Gelukkig hoeft de vereniging het beheer niet allemaal zelf te doen. Er bestaat de mogelijkheid om het VvE Beheer uit te besteden aan Parel Beheer, een externe VvE Beheerder.

Parel Beheer als externe VvE Beheerder

Wanneer je kiest voor Parel Beheer als externe VvE Beheerder, dan kies je voor verantwoord en transparant beheer. Dat houdt in dat Parel Beheer alle verantwoordelijkheden en taken voor het VvE Beheer uit handen neemt en jou volledig ontzorgt. Hierdoor houd jij weer tijd over om je te focussen op jouw onderneming. Bovendien zorgt Parel Beheer ervoor dat er korte communicatielijnen zijn. Dat wil zeggen dat deze externe VvE Beheerder altijd binnen vier werkuren zal reageren op jouw verzoeken, vragen of zorgen. Uiteraard wordt er altijd op een duidelijke manier gecommuniceerd.

Dat zijn echter niet de enige voordelen van het uitbesteden van het VvE Beheer aan Parel Beheer. Deze externe beheerder werkt met een gebruiksvriendelijk portaal waar jij altijd toegang tot heb. Daar vind je een overzicht van facturen, relevante administratie en bankgegevens. Dat is niet het enige. Naast een transparante werkwijze denkt Parel Beheer ook maar al te graag met jou mee. Hierom zal er een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opgesteld worden. Op die manier voorkom je de kans dat je voor een vervelende financiële verrassing komt te staan. Het uitbesteden van VvE Beheer aan een expert zoals Parel Beheer levert met andere woorden op de lange termijn concrete voordelen op!