Opslag


Een keer in de zoveel tijd is het een goed idee om eens goed te gaan opruimen. Voor de een betekent dit een klein vuilniszakje met afval of met doneerspullen en voor de ander betekent dit dat er misschien wel een opslag gekocht moet worden om alle spullen in op te slaan. Er zijn verschillende opties om spullen in op te slaan. Veel mensen zullen waarschijnlijk iets van een zolder of berging hebben waar je al een hele hoop spullen in kwijt kan. Stop alles in verhuis dozen en berg het goed op zodat de kwaliteit goed blijft. Het is ook handig om op de dozen te schrijven wat er allemaal in zit zodat je de volgende keer als je iets zoekt precies weet in welke verhuisdoos je moet zoeken.

Opslag box

Als het nou allemaal niet meer op je zolder past kan je ervoor kiezen om een opslag box te huren. Extra opslagruimte kan niet alleen van pas komen wanneer je aan het opruimen bent maar ook bij een verhuizing kan het handig zijn. Misschien is je nieuwe woning nog niet klaar en heb je wat tijd te overbruggen in een tijdelijke woning met beperkte ruimte. Of je wilt gewoon je meest dierbare spullen veilig zetten zodat er op de dag van de verhuizing niks met ze kan gebeuren. Op de verhuisdag is het immers al druk genoeg. Alvast een deel van je spullen ergens anders opslaan, zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je kwetsbare spullen, en het scheelt weer in de hoeveelheid sjouwwerk! Een opslag box huren is best simpel! Je huurt een box met eigen (rol-)deur bij een aanbieder bij jou in de buurt, brengt je spullen naar hun locatie en plaatst deze zelf in de opslagruimte. Deze locaties zitten over het algemeen aan de rand van de stad op een industrie- of bedrijventerrein en zijn doorgaans goed bereikbaar.

Zeecontainer

Als een opslag box nou toch nog wat te klein is voor jou spullen kan je er altijd nog voor kiezen om een zeecontainer te huren. Een zeecontainer is handig om goederen tijdelijk op te slaan en een zeecontainer is ook erg handig om goederen mee te vervoeren. Over de weg, per spoor of over het water, het kan allemaal. Zeecontainers worden zowel nieuw als tweedehands aangeboden. Een tweedehands is natuurlijk ideaal als je hem niet zo heel lang nodig hebt. Zeecontainers zijn meestal verkrijgbaar in 20ft of 40ft.