Ongestoord je werkzaamheden uitvoeren? Schaf een schaftwagen aan


Wanneer jij uitvoerder in de bouw bent, heb je naast allerlei bouwwerkzaamheden ook te maken met kantoorwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan planning, het bestellen van bouwmaterialen, contact onderhouden met leveranciers, etc. Het is belangrijk dat je zulk soort werkzaamheden ongestoord uit kunt voeren. Je wilt immers de leveranciers wel goed kunnen verstaan op het moment dat jij aan het telefoneren bent. Daarnaast wil je ook op een droge plek de bouwtekeningen met de architect of projectontwikkelaar door kunnen nemen. Door een schaftwagen aan te schaffen worden zulk soort zaken mogelijk. Een schaftwagen is namelijk niet alleen bedoeld om in te schaften. Een schaftwagen kan ook gebruikt worden als kantoorruimte.

Schaftwagen als kantoorruimte

Een schaftwagen kun je gebruiken als mobiel kantoor. Wanneer het ene bouwproject is opgeleverd ga je als uitvoerder vaak meteen door naar het volgende bouwproject. Je kunt dan eenvoudig je schaftwagen meenemen naar de volgende locatie. In zo’n schaftwagen kun je allerlei opties laten plaatsen. Hierbij kun je denken aan een kantoorruimte met daarnaast een gemeenschappelijke ruimte. In deze ruimte kun je dan in overleg met allerlei andere disciplines die bij het bouwproject zijn betrokken. Ook kun je deze gezamenlijke ruimte gebruiken om in te lunchen samen met je collega’s. Daarnaast is het zelfs mogelijk om sanitaire voorzieningen in de schaftwagen te laten plaatsen. Hierdoor beschik je als uitvoerder over je eigen toilet. Vaak staan er op een bouwplaats namelijk gemeenschappelijke toiletten die niet altijd even goed schoongehouden worden. Door een schaftwagen aan te schaffen met daarin een toilet, ben je verzekerd van een eigen toilet welke je eenvoudig zelf schoon kunt houden. Daarnaast kan een schaftwagen nog voor diverse andere doeleinden gebruikt worden.

Hiervoor kan een schaftwagen gebruikt worden

Een schaftwagen kan niet alleen als kantoorruimte gebruikt worden. Ze kunnen ook als  ‘kantine’ gebruikt worden voor de medewerkers op de bouw. Zo kunnen zij zonder nat te regenen ongestoord hun boterhammen opeten. Zeker in het najaar is dat vaak wenselijk. Daarnaast kunnen deze wagens ook gebruikt worden als magazijn. Op een bouwplaats wordt vaak gebruikt gemaakt van talloze bouwmaterialen. Niet al deze materialen zijn bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Daarnaast zijn sommige bouwmaterialen vrij kostbaar waarbij het niet wenselijk is dat deze bouwmaterialen ’s nachts worden weggehaald door stropers. Om dit te voorkomen is het raadzaam om deze bouwmaterialen in een schaftwagen neer te leggen.

Schaftwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je hebt kleine, maar ook grotere zodat je hier behoorlijk wat materialen in kwijt kunt.

Tevens hoef je niet bang te zijn dat je veel onderhoud moet plegen. Een schaftwagen is namelijk onderhoudsarm en duurzaam. Je hoeft zo’n wagen dus niet ieder jaar te voorzien van een nieuw likje verf. Een schaftwagen kan dus voor allerlei doeleinden gebruikt worden, maar wanneer je uitvoerder bent ben je ervan verzekerd dat je ongestoord je werkzaamheden uit kunt voeren. Bezoek de website van brouwernijkerk voor meer informatie over schaftwagens.