Onderweg met je waterfles


Wanneer je op reis gaat samen met je gezin is het fijn om van te voren alles in te pakken, zo kun je van te voren al eten inpakken voor onderweg zodat je niet al te vaak hoeft te stoppen voor pauzes. Als iedereen een eigen waterfles heeft kun je ze makkelijk uit elkaar houden. Een gepersonaliseerde waterfles kun je in allerlei verschillende kleuren kopen met woorden erop gegraveerd. Zo kun je er namen op laten zetten van je familie of vrienden om cadeau te doen, maar je kunt ze ook labelen op soort drank. Zo kun je je thee, koffie en water uit elkaar houden maar ook vruchtensappen of alcoholische dranken zoals wijn maar ook soep.

Houdt je drankjes warm of ijskoud

Als je dus onderweg bent en je komt aan op een locatie zoals in het bos of in een park en er is geen supermarkt in de buurt is het fijn om een thermosfles te hebben met iets te drinken erin. De thermosflessen kunnen bijvoorbeeld thee of koffie urenlang warm houden, maar ook als je ijsthee mee wilt nemen kun je hier ook een hele dag van genieten. De flessen van flaske hebben veel soorten kleuren en ook verschillende maten. Je kunt een fles kopen die je bijvoorbeeld in de auto neerzet, een fles voor op je bureau of in je tas maar je kunt ook een fles meegeven aan je kind voor op school. Deze zijn vaak niet al te zwaar en makkelijk mee te nemen, ze passen ook in de meeste tassen en kunnen ook uitgewisseld worden.

Neem ook wat te eten mee

Naast dat wat te drinken meenemen erg verstandig is om te doen, aangezien je altijd gehydrateerd moet blijven, kan het ook handig zijn om wat te eten mee te nemen op je trip. Zeker als je een aantal uur in de auto of in de trein moet zitten kun je beter wat broodjes klaarmaken voor je reis zodat je minder vaak hoeft te stoppen. Vaak is het dan handig om een aparte tas mee te nemen met een isolerende laag zodat het eten wat je meeneemt koel blijft. Zeker als het warm is buiten is het verstandig om je eten koel te bewaren zodat het langer goed blijft. Als je iedere keer moet stoppen onderweg om voor iedereen wat te eten te halen kunnen de kosten erg oplopen. Omdat eten langs de weg ook vaak duurder is dan in de normale supermarkt kun je dit beter vermijden, vaak is het ook lekkerder om je eigen gemaakte eten mee te nemen.