Met de bestelbus naar het werk


Steeds meer mensen gaan aan de slag met een eigen bedrijf. Het is nu eenmaal ook veel makkelijker om op die manier je geld te verdienen. Toen ik voor het eerst begon, dacht ik nog wel even is het nu wel verstandig? Maar daar ben ik snel weer van teruggekomen. Het was toch wel een heel leuk idee om met de nieuwe klanten alles door te nemen en ik kreeg de ene na de andere opdracht. Heel fijn dus wanneer je snel geld nodig hebt. Op een gegeven moment kreeg ik ook klanten die wat verder weg woonden. Ik heb toen bedacht dat ik voor tijdelijke projecten niet hoefde te gaan verhuizen. Een auto was voldoende. Bij het uitbouwen van mijn bedrijf bleek ik echter steeds vaker groot materiaal nodig te hebben om mijn presentaties te kunnen geven. Een gewone auto was niet voldoende meer, maar om alles nu zomaar op te geven voor die enkele keren, dat ging ook wat ver. Ik ben toen begonnen met shortlease van een bedrijfswagen. Speciaal voor de momenten wanneer ik elke dag op en neer moest met al mijn spullen was het ideaal. Een shortlease bedrijfswagen was ook helemaal niet duur. Het viel mij allemaal reuze mee en daarom lease ik van tijd tot tijd nog steeds een busje wanneer ik een klant heb die ver weg zit.

Niet veel duurder

Van de auto naar de bestelbus is niet een stap omhoog wat betreft de prijs. Ik huurde op een gegeven moment een hele makkelijk te besturen Fiat Doblo voor dezelfde prijs als de shortlease van een mooie personenauto. De bestelbus gaf mij echter veel meer vrijheid, omdat ik nu niet meer meerdere keren op en neer hoefde te reizen voor al mijn werkspullen. Het was dus een heel goed besluit en ik kan het aanraden wanneer jij zelf ook een grotere auto of bus nodig hebt voor werk. Ga gewoon beginnen met een goede shortlease! Je zult vanzelf merken dat het heel makkelijk opzegbaar is na een maand en dat je er dus in principe geen omkijken meer naar hebt.

Snel het contract afsluiten

Bij de meeste dealers krijg je al snel de auto van je keuze mee. Het is dus niet zo dat je belangrijke afspraken misloopt, omdat de auto alsmaar niet klaar staat. Je kunt zelf meteen instappen en de weg op gaan voor je werk. Het is voor mij echt heel handig dat ik de optie van shortlease heb gevonden.

,