Luchtkussen enveloppen bieden net wat meer bescherming


De Post heeft het er momenteel maar druk mee. Er werden in geen jaren zoveel pakketjes, kaarten en brieven verstuurd als in deze tijden van corona. Mensen missen elkaar en willen elkaar een hart onder de riem steken. Een cadeautje opsturen mag nog wel en een kaart en een brief ook. Veel opa's en oma's sturen post naar hun kleinkinderen en veel kleinkinderen sturen een knutselwerkje naar hun opa's en oma's. In deze tijden van ver uit elkaar, zijn we op die manier toch dichtbij. Maar wat nu als je een bedrijf hebt dat vooral postpakketjes verstuurt. Bijvoorbeeld omdat je een webshop hebt? Dan is het belang van goede enveloppen nog groter dan wanneer je iets voor privégebruik verstuurt. Goede luchtkussen enveloppen zijn dan een aanrader. Deze passen gewoon door de brievenbus en de inhoud is zacht en veilig opgeborgen.

Luchtkussen enveloppen voor je brievenbuspakketjes

Het versturen van luchtkussen enveloppen, die gewoon door de brievenbus passen, is goedkoper dan het versturen van pakketpost. Vaak kiest men toch voor een pakketje, maar in deze tijden, nu we zo min mogelijk contact willen en mogen hebben met andere mensen, is het fijn als de postbode gewoon een envelop door de bus kan doen. Een luchtkussen envelop past, mits op een goede manier gevuld, gewoon door de brievenbus.

Heb je een webshop? Dan is de kans groot dat je het nu extra druk hebt

Want mensen gaan de deur niet meer uit om lekker even te shoppen, maar ze hebben nog steeds spullen nodig. En dus komen ze bij jou terecht. Door gebruik te maken van luchtkussen enveloppen zorg je dat de bestelling in goede orde je klant bereikt. Luchtkussen enveloppen bestel je, voor je webshop of een andere onderneming, gewoon online. Jij hoeft dus ook de deur niet uit om aan je materialen te komen. Samen zorgen we op deze manier goed voor onszelf en elkaar.

Een envelop met iets leuks

Als je dan toch een grote stapel enveloppen hebt liggen, dan kun je ook de mensen in je omgeving, verder weg dan gebruikelijk, blij maken. Je kunt ze misschien niet persoonlijk een knuffel gaan geven, maar je kunt wel heel attent zijn. Stuur eens een klein cadeautje per post. Dit kan van alles zijn, een mooie gedroogde bloem uit je eigen tuin, een knutselwerk gemaakt door jezelf of de kinderen, noem maar op. Iedereen wordt op dit moment blij van de kleine dingen. En zeker wanneer die per post komen!