Financiële meevaller?

last minute vakantie

Heb je onlangs op de zaak of in het prive te maken gekregen met een financiële meevaller, en ben je opzoek naar tips om dit geld verantwoord te beleggen en te sparen? Dan ben je bij deze blog aan het verkeerde adres, want vandaag ga ik in op mijn favoriete manieren om mezelf eens extra in het zonnetje te zetten na financieel succes. Het is namelijk naar mijn mening erg belangrijk om soms wat geld aan jezelf uit te geven. Het houd je namelijk gemotiveerd aangezien je direct ervaart wat jou succes je heeft gebracht. Dus vergeet de Hollandse zuinigheid, geld moet rollen!

Vakantie!

Zeker wanneer  een vakantie eigenlijk niet op de planning stond kan het de ideale aankoop zijn. Het is namelijk een manier om jezelf eens even flink in het zonnetje te zetten, letterlijk wel te verstaan. En een bijkomend voordeel van op het laatste moment boeken zijn natuurlijk de last minute deals. Een last minute vakantie kan soms echt honderden euro’s schelen in vergelijking met vooruit boeken. En ja, de keuze is iets minder uitgebreid, maar toch is het nodige te vinden. Zelf heb ik gekozen voor een luxe resort op Ibiza, en als ik de prijs zou zeggen zou je het waarschijnlijk nooit geloven!

Een horloge

Horloges beginnen weer wat populairder te worden, en terecht. Het is een van de mooiste cadeaus die je aan jezelf kunt schenken. Een mooi horloge is tevens een goede manier om jou succes in business aan de buiten wereld te showen. Maar het is sommige gevallen niet eens perse een uitgave, maar meer een investering. Met name de merken in het luxe segment houden hun prijs vast, of zien juist een toename in de waarde naarmate de tijd verstrijkt. Je bent je geld dus eigenlijk niet eens kwijt. Tevens zijn horloges een prachtig erfstuk die vaak een emotionele waarde hebben. Kortom, met een mooi horloge kan je niet de mist in gaan.

Strak in pak

Niks staat zo goed als een mooi op maat gesneden pak. Daarom is het ook een van mijn favoriete cadeaus aan mezelf. Het is lastig om in woorden uit te drukken hoe het dragen van een nieuw maatpak voelt, maar het is in ieder geval geweldig voor je zelfvertrouwen. En ook een pak kan gezien worden als investering, het houdt wellicht niet echt zijn waarde vast, maar een goed zittend pak kan een hoop deuren openen in de zakenwereld, en kan je dus weer dichterbij brengen bij nog een financiële meevaller!