Repareren die dure iPhone 6!


Nieuwe smartphone en nu al stuk? Het zou zonde zijn om nu al een nieuwe te kopen. Weet je of je wel of niet verzekerd bent? Of misschien heb je nog wel een back up. Als dit allemaal niet het geval is, is het misschien tijd om te kiezen voor een iPhone 6 reparatie. Het is geen geheim dat de iPhones duur zijn, dus om zo snel al een nieuwe te moeten kopen, dat zou echt wel een verschil maken in je portemonnee hoor.

Wanneer repareren?

Maar wanneer is het nu nog goed om een iPhone te laten repareren. Wat als het scherm alleen kapot is? Of misschien zit er wel een of ander raar virus op wat je eraf wilt laten halen. Wanneer kun je het nog repareren? Nou ja, het antwoord daarop klinkt misschien best wel logisch en makkelijk om zelf te bedenken ook. Wanneer het nog te repareren valt. Een kapot scherm is niets, dat kan zo weer gefikst worden, een virus is ook niet zo heel erg. Een nieuwe batterij op z’n tijd, ook prima. Maar soms ligt het ook gewoon aan de veroudering van het systeem.
iPhone 6 reparatie

Dus wanneer een nieuwe

Je kunt een hele weg komen met wat reparaties hier en vervangingen daar. Maar op een gegeven moment worden de reparaties duurder dan het is om een nieuw model aan te schaffen. Softwares worden veranderd, systemen worden geüpdate, en op een gegeven moment kun je daar gewoon niet meer omheen. Na een jaar of twee zullen er ook weer zat nieuwe modellen zijn om uit te kiezen, dus als je denkt dat zelfs de duurste reparatie jouw smartphone niet meer gaat redden, dan is het ook gewoon zonde om eraan te beginnen.

Niet te snel beslissen

Als een laptop eventjes raar doet vervangen we hem ook niet gelijk voor een nieuwe. We scannen eerst voor virussen, en anders vragen we iemand die er wat meer over weet om er eventjes naar te kijken. Waarom niet hetzelfde met die dure smartphones? Tegenwoordig kosten ze ongeveer hetzelfde als een nieuwe laptop, dus het zou zonde zijn om hem gelijk weg te gooien als er een keertje even wat mis mee is. Reparatie is een prima optie, en als dat niet werkt of als jou verteld wordt dat het gewoon niet mogelijk is nou, dan koop je een nieuwe. Maar het is ook zonde om gelijk zo veel uit te geven zonder het eerst op een andere manier geprobeerd te hebben.