Infrarood verwarming voor op de zaak


Ik ben laatst iets moois tegengekomen wat ik graag met jullie wil delen. Het gaat namelijk over infrarood verwarming en de vele toepassingen daarvan. Ik was laatst op bezoek bij een bedrijf toen ik dit tegenkwam. Zo was er een aantal grote panelen opgehangen in zowel de hal als in de verschillende kantoren van de werknemers. Infrarood verwarming geeft dus niet alleen maar heerlijke warmte af, het kan ook nog bijdragen aan de look en inrichting van verschillende ruimtes en panden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor bij jou op de zaak? Lees dan gauw verder!

Infrarood verwarming voor een strakke inrichting

Het bedrijf waar ik op bezoek was is opgebouwd in een oude fabriekshal. Zo zie je overal woeste buizen, stukken muur die niet zijn geplamuurd en ook heeft het pand een zeer hoog plafond. Aan dat plafond hing infrarood verwarming en dit vond ik ontzettend gaaf. Zo draagt dit bij aan de ruige uitstraling van het pand en daarbij hangt het niet in de weg. Toen ik in het kantoor aankwam viel het mij op dat hier juist zeer nette weggewerkte infrarood verwarming aanwezig was. Dit was gedaan in de vorm van panelen die aan de muur hingen. Zo was ontdekte ik zelfs dat er panelen bestonden in de vorm van een spiegel en schilderij. Hierdoor verdwenen ze compleet uit de ruimte en dit zorgt voor een strakke inrichting. Ik ben het een en ander op gaan zoeken over deze techniek en heb ontdekt dat er nog veel meer voordelen aan kleven.

Nog meer voordelen

Naast dat infrarood verwarming dus bijdraagt aan een mooie inrichting en strakke look heeft het nog tal van andere voordelen. Zo ligt de aanschafprijs redelijk laag in vergelijking met een nieuwe centrale verwarming of gaskachel. Ook het onderhoud is miniem en daarbij verbruikt infrarood verwarming zeer weinig stroom. Aan de ene kant omdat dit product heel zuinig is, aan de andere kant omdat je het paneel alleen aan hoeft te zetten op het moment dat je zelf daadwerkelijk in de ruimte bent. Zo verwarmt de straling niet per se de lucht maar wel personen en objecten. Ook kun je de panelen gebruiken als bij verwarming zodat je zowel van je normale centrale verwarming als de infrarood verwarming kunt genieten. Mocht je je nu afvragen wat er mooi staat in de ruimte kun je vaak verschillende voorbeelden bekijken. Al met al weet ik zeker dat je met bovenstaande tips en opmerkingen altijd tot een goede keuze kunt komen! Kies iets dat je zelf mooi vindt staan en geniet.