Hoe verkoop ik snel voertuigen voor een goede prijs? 


Wil jij snel een voertuig verkopen, maar weet je niet goed hoe? Er zijn een aantal stappen die je kunnen helpen bij de verkoop, waardoor jij opvalt tussen alle mogelijke concurrenten. Hieronder bespreken we een paar tips die je kunnen helpen om je motor of auto snel te verkopen voor een lekkere prijs. 

Tips om je motor snel te verkopen

Allereerst is het belangrijk dat je je motor aantrekkelijk op de foto zet. Dit kun je doen door professionele foto’s te maken van je motor. Mooie foto’s trekken vaak de aandacht van mensen, dus laat je motor op deze manier opvallen! Zorg ervoor dat je meer dan vijf foto’s van je motor maakt, dit maakt het geloofwaardig. Als je een enkele foto van je motor laat zien, dat loop je het risico dat mensen denken dat je de foto simpelweg van internet hebt geplukt. Voorkom dit en maak een serie foto’s van je motor. 

Wees eerlijk over de status van je motor. Vermeld eventuele schade of oneffenheden. Misschien denk je dat dit mensen zal afschrikken, maar eerlijkheid duurt het langst. Zo voorkom je ook dat kopers compleet andere verwachtingen hebben als de motor eenmaal verkocht is. Als kopers zoeken naar tweedehands motors gaan ze er vanuit dat de motor er niet gloednieuws uit zal zien, daarom kun je net zo goed kleine beschadigingen vermelden. 

Het is daarbij ook belangrijk dat je zelf identificeerbaar bent. Als je besluit om je motor snel verkopen, dan is een herkenbare profielfoto een grote selling factor voor kopers. Iemands gezicht zien wekt namelijk vertrouwen op. Naast een herkenbare foto helpt het ook als je wat meer informatie over jezelf vermeldt bij je verkoop. Geef wat meer informatie over jezelf om zo extra vertrouwen op te bouwen naar potentiële kopers. Verkopers met persoonlijke informatie verkopen hun voertuigen veel sneller dan verkopers waar niets over bekend is. Als je dan extra in de smaak wil vallen, laat dan ook je liefde voor motors terugkomen in je beschrijving. Dan begrijpen kopers dat je goed bent omgegaan met je motor en dat ze zaken zullen doen met iemand die verstand heeft van motors. 

Hoe kun je snel je sloopauto verkopen?

Ook kapotte auto’s verkoop je eenvoudig via het internet. Gebruik dezelfde tips die hierboven zijn aangegeven. Vaak wordt er gevraagd naar een foto van je auto, zorg dat alles goed te zien is. Bovendien is het handig om veel informatie te geven over het model van de auto en dergelijke. Vertel zoveel mogelijk details, zodat het voor kopers duidelijk is welke onderdelen uit je auto bruikbaar voor hen zullen zijn. Kortom, doe dit altijd bij snel je sloopauto verkopen.