Het rijden in een shortlease auto, privé en zakelijk 


‘Het is de slechtste inverstering die je kan doen’, wordt ook wel gezegd over het kopen van een auto.  Zodra je de deur van de autodealer uit rijdt is je auto al een stuk minder waard. Daar is niet veel over gelogen. Je zal nooit meer het geld krijgen voor wat je hebt betaald. Als je na een tijd dan je auto wil verkopen is een nieuwe auto weer een grote investering. Maar je wilt ook niet 10 jaar in dezelfde auto blijven rijden. Hoe kan je dit dan slim aanpakken? Niet te lang in een auto rijden en er ook niet al je geld aan kwijt zijn? Dan zou shortlease de perfecte oplossing zijn voor de aanschaf van je auto, maar ook om na een tijd je auto in te wisselen voor een ander model. 

Shortlease voor privé

Bij Blankert Shortlease begrijpen ze dat je als particulier niet vast wilt zitten aan een leasecontract van vele jaren. Daarom bieden zij nu ook private shortlease aan. Dit is speciaal bedacht voor particulieren die gebruik willen maken van de flexibele voorwaarden van shortlease. Het wordt steeds populairder en dat komt onder andere door doordat je niet meer vast hoeft te zitten aan een eindeloos contract. Waarbij je soms maanden of wel jaren aan een leaseplan vast kan zitten, kan je nu na de eerste maand al stopzetten of zelfs ruilen van auto. Handig als er spontaan gezinsuitbreiding komt, of als de kinderen het nest verlaten. 

Zakelijk leasen 

Niet alleen persoonlijke lease is handig voor de particulier. Het is ook aantrekkelijk om een auto te leasen voor werk of zakelijk voor de medewerkers. Shortlease heeft veel voordelen en door de scherpe prijzen wordt zakelijk shortlease erg aantrekkelijk. Ook door het ruime aanbod aan representatieve merken is voor ieder bedrijf een passend model beschikbaar. Bij zakelijk leasen zou je kunnen denken aan het MKB, een startende ondernemer, ZZP’er of zelfs een detacheringsbureau. Het voordeel is een maximale flexibiliteit en duidelijkheid in de maandelijkse kosten van uw wagenpark. Maar door zakelijk te leasen of zelfs privé blijft het kapitaal beschikbaar voor andere doeleinden doordat je niet in een klap veel geld uitgeeft door niet te kopen maar te leasen. 

De dienstverlening bij Blankert Shortlease kenmerkt zich door snelle service, persoonlijke benadering en altijd per direct een passende oplossing. Heb je vragen of ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen, zowel privé als zakelijk. Neem dan contact op of bezoek de website.