Handige tips voor een leuk kantoor!

pedaalemmers

Als ondernemer heb je het vaak zo druk met je dagelijkse werkzaamheden dat je vergeet aandacht te besteden aan de arbeidsomstandigheden. Als je voor jezelf werkt is dat natuurlijk een eigen keuze. Maar naarmate jouw onderneming begint te groeien en je werknemers in dienst hebt is het van belang dat je deze werknemers goede arbeidsomstandigheden kan bieden. Je wilt natuurlijk wel aantrekkingskracht hebben ten aanzien van talent. Het zou zonde zijn talent mis te lopen op basis van een slecht verzorgde werkplaats. Daarom bespreken we vandaag een aantal handige tips die elk kantoor weer een inspirerende plek maken.

Krijtverf aan de muur

Op een kantoor is communicatie natuurlijk zeer belangrijk. Belangrijke informatie zoals doelstellingen of afspraken wil je nadrukkelijk communiceren. Met krijtverf kan je dit op een leuke manier doen. Kies een muur uit in je kantoor die wel wat kleur kan gebruiken en bewerk de muur met krijtverf. Je kan je qua kleur helemaal uitleven. Kies een kleur die past bij jouw bedrijf. Ga voor een felle variant om wat contrast in je werkruimte aan te brengen. In één klap oogt je kantoor hip en artistiek. Het leuke van een muur van krijtverf is dat je de muur ook echt kan bekladden met krijt. Of je nu een spel wilt spelen of even iets moet uitleggen het kan allemaal. Je muur is opeens multifunctioneel. Ieder kantoor kan wel zou een muur gebruiken.

Tafeltennis om alle stress van je af te slaan!

Na de nodige uren op je scherm te hebben gestaard is het ook wel eens tijd voor wat anders. Van de hele dag in je bureaustoel zitten wordt niemand gelukkig. Een beetje beweging is wel fijn als je de hele dag op kantoor zit. Met een pingpong tafel zorg je voor die afleiding. In een kwartiertje heb je zo twee potjes gespeeld. Heerlijk even de vloer aanvegen met je collega’s om vervolgens weer met frisse moed aan de slag te gaan. Met pingpong tafel is het allemaal mogelijk. Daarnaast is het een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Laat zien dat  jouw onderneming speels en jong is. De talenten zullen voor je in de rij staan.

Duurzaamheid in de vorm van pedaalemmers

Bij een hip kantoor mag natuurlijk duurzaamheid niet ontbreken. Kies daarom voor handige pedaalemmers om je afval gescheiden te deponeren. Met handige pedaaltjes kan je zonder de pedaalemmers aan te hoeven raken je afval kwijt. Zo kan je lekker door blijven werken!