Handige airco afdichtingen voor jouw bedrijf


Wellicht wil je voor jouw bedrijf ook handige airco afdichtingen aanschaffen! Mobiele airco afdichtingen van Aircoseals zijn er in alle soorten en maten! Waarom een airco afdichting? Als het heel erg warm is buiten, wil je natuurlijk een lekker koel bedrijfspand. Dat doe je middels de mobiele airco. Je hebt hierbij een afvoerslang nodig die de warme lucht naar buiten transporteert. Daarna zuigt de airco slang de koele lucht naar binnen. Zo kun je werken onder fijne temperatuuromstandigheden!

Geen ramen open!

Door de mobiele airco afdichtingen van Aircoseals hoef je het raam niet open te zetten. Want de mobiele airco afdichtingen maken gebruik van een raamafdichting en ritssluiting. Je kunt de afvoerslang door de ritssluiting naar buiten laten steken, en je hoeft geen gat te boren in de muur voor de afvoerslang. Je hebt hierbij dus niet het nadeel dat er warme lucht naar binnen gezogen wordt, en je houdt hierdoor de ruimte lekker koel en aangenaam! Bijkomend voordeel is dat niet alleen warme lucht tegengehouden wordt, maar dat je ook insecten buiten houdt op deze manier! Erg fijn, want in de zomer heb je vaak die vervelende muggen. Dus op deze manier geen gezoem in je kantoorpand. Erg leuk: je kunt de airco ook bestellen met bijvoorbeeld klittenband, extra verzwaring of zelfs met kattenluik! 

Ook airco-deurafdichting voor deur

Ook airco afdichtingen voor deur behoort tot de mobiele airco afdichtingen van Aircoseals. Dit werkt hetzelfde als bij het raam, je laat de slang ook weer via de ritssluiting naar buiten toe gaan. Je hoeft dan niet de deur open te zetten! Dezelfde voordelen als bij de raam airco heb je bij de airco-deurafdichting: je ziet ook hierbij weer dat de airco veel beter werkt doordat er geen warme lucht naar binnen komt, en dus ook dat er geen insecten binnen komen. Een ander belangrijk voordeel hiervan, is dat je zo veel energie bespaart. Dit doordat de airco niet zo hard hoeft te werken. Jouw elektriciteitsrekening van je bedrijf zal dus dalen. En, je verlaagt hiermee ook nog eens je co2-uitstoot. Je hebt geen gereedschap nodig om de airco raam- en deurafdichtingen te installeren want alle benodigdheden zitten bij de pakketten inbegrepen. 

Elk mobiel airco merk

Je kunt zowel de de mobiele airco deur afdichting als raamafdichting toepassen op elk airco merk. Daarbij kun je denken aan AEG, Inventum, Carrier, Eurom en Tristar. En je kunt de afdichtingen zelfs wassen in de wasmachine. Je kunt ze op deuren bevestigen die naar binnen openen, als naar buiten en ook de ritssluiting kun je zowel van binnen als van buitenaf openen. De airco specialisten voorzien jou graag van meer informatie zodat jouw bedrijfspand van goede airco afdichtingen voorzien wordt!