Handig voor iedereen: een pols brace!


Dat polsen en enkels hele kwetsbare delen van het lichaam zijn, zal niemand verbazen. Ik kan het weten! Ik heb al een paar keer mijn polsen gekneusd. Ook heb ik het gevoel dat doordat dit al een paar keer gebeurd is, ze zwakker zijn dan ooit. Ze zeggen ook wel eens als je iets 1 keer kneust dat het dan sneller gebeurt. Ik geloof dat inderdaad wel. Gelukkig kan je voor je polsen een brace kopen. En dat is niet onverstandig! Lees in deze blog meer over dit handige product.

Bescherming

Een brace is niet alleen bedoelt voor als je je pols al eens gekneusd hebt. Nee, het is ook bedoeld voor bescherming. Het is dus zo gek nog niet om, ook al heb je nog nooit je pols gekneusd, toch braces aan te schaffen. Vooral als je veel sport doet waarbij je polsen een risico lopen, of wel eens last hebt van je polsen om welke reden dan ook. Met een brace pols loop je veel en veel minder risico!

Allerlei soorten en maten

Heel handig is dat je de braces in verschillende soorten hebt. Je kunt dus zelf kiezen hoe veel bescherming je wil. Heb je nog nooit je pols gebroken of gekneusd? Dan hoef je natuurlijk niet voor de meest stevige brace te gaan. Je pols is nog niet zo verzwakt dat dit nodig is. En daarbij is de beste brace waarschijnlijk ook de minst comfortabele. Ga in dit geval dus gewoon voor de wat lichtere brace voor alleen dat kleine beetje extra bescherming. Als je je pols wel al eens gebroken of gekneusd hebt is het natuurlijk fijn om de medium of hoogste beschermingsgraad te hebben. Ook hebben ze de braces in verschillende maten. Het maakt dus niet uit of je een gewone, dikke of dunne pols hebt. Ze hebben voor ieder wat wils.

Service

Tot slot hebben ze ook nog handige services op de website waar ik mijn brace heb gekocht. Ze hebben allereerst een online chat. Via deze chat kan je alle vragen stellen die je maar hebt. Bijvoorbeeld welke brace het beste bij jou past, of een brace verstandig is voor jouw situatie etc. Daarnaast hebben ze verschillende medische aandoeningen/termen staan en deze ingedeeld in de verschillende niveaus. Als je dus precies weet waar je last van hebt, bijvoorbeeld artrose of reuma, dan kun je in de tabel kijken welk niveau brace je nodig hebt. Super handig dus! Tot slot hebben ze, zoals veel websites tegenwoordig, ‘vandaag besteld, morgen in huis’ en je kunt je producten gratis retourneren.

,