Handig middel voor een groot publiek: een TV plafondbeugel


Er zijn allemaal verschillende manieren om dingen te presenteren of te tentoonstellen, zoals bijvoorbeeld op een Digibord. Sommige mensen pakken het, bij voorkeur op kantoor, misschien liever op de ouderwetse manier aan, namelijk met kaarten, ontwerpen en/of schaalmodellen. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een presentatie door middel van een TV plafondbeugel? Hiermee laat je jezelf letterlijk van alle kanten zien!

Makkelijk te verstellen

Uiteraard komt elke TV plafondbeugel met zijn eigen kwaliteiten, maar er zijn sowieso een aantal modellen die handmatig te verstellen zijn. Door een kantel- en draaifunctie kan je de TV verstellen naar de gewenste positie. Stel nu dat je kan regelen dat dit voorwerp midden in een kantoor wordt geplaatst, bij voorkeur een plaats waarin het centraal staat van alle bijwonende van de vergadering. Dan kan je het gepresenteerde direct aan iedereen van dichtbij laten zien. Ik ken namelijk behoorlijk wat mensen die voor op grote afstand een bril nodig hebben. Iets op armlengte afstand kunnen bekijken, brengt zo voor sommige dan toch enig gemak.

Waarom je uiteindelijk het meeste haalt uit een TV plafondbeugel

Een tv lift kan ook heel geschikt zijn om te gebruiken als middel bij het presenteren. Toch zal je op lange termijn meer hebben aan een TV plafondbeugel. Het kan zich zowel horizontaal als verticaal verplaatsen. Tevens is het mogelijk om het helemaal rond te draaien, dus 360 graden. Verder kan het ook, afgezien van je werkplek, ook veel bieden op ander soort omgevingen. Het kan goed terecht in openbare ruimtes zoals een bibliotheek, een winkel, een café en noem maar op. Vooral de laatste locatie spreekt mij erg aan. Op dit moment is de halve finale van de Champions League aan de gang en dit neemt een groot groep voetballiefhebbers met zich mee. Plaats zo’n TV plafondbeugel in een kroeg en je zult zien dat het klantenaantal flink omhoog gaat. Veel mensen leven vol spanning mee met het feit dat Ajax nu in de halve finale van de Champions League speelt. In een winkel kan dit voorwerp zijn functie goed uitvoeren door uitleg te geven bij een specifiek product dat verkocht wordt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe grasmaaier die uitgebeeld wordt in zijn eigenaardige kwaliteiten.

Om je thuis bij te voelen!

Dit is echt geen product dat je alleen maar voor op het werk gebruikt. Het kan overal geplaatst worden. Wist je dat een caravan ook heel passend is voor een TV plafondbeugel? Doordat de ruimte in een caravan meestal erg beperkt is, moet je erg minimaal inrichten. Plaats je het in het hoek? Dan heb je automatisch een stuk meer ruimte over!