Haarlem als plaats voor je bedrijf: slimme keuze!

werkplek huren

Er zijn veel goede regio’s om je bedrijf te vestigen. De meeste ondernemers kiezen voor een centrale plek, doordat je daar beter bereikbaar bent. Wel is het goed om na te gaan hoe drukbezet een regio is. Amsterdam zal erg duur zijn en maakt zich daardoor minder geschikt in de prijsklasse. Kies bijvoorbeeld voor een minder bekende stad zoals Haarlem. Een zeer ondergewaarde stad, als je het mij vraagt. In de volgend informatie zal je ontdekken wat Haarlem te bieden heeft.

Goed te betalen

Een werkplek hoeft helemaal niet duur te zijn. Als het werk thuis niet meer te doen is, moet je daar nu eenmaal verandering in gaan brengen. Je wilt toch ook niet dat je huis op een magazijn gaat lijken waarbij er zoveel dozen staan die je woonkamer in een opslag kleiner doen lijken? Dan moet je een werkplek huren!  Er zijn verhuurders die ook al opslagruimtes van 1 kubieke meter aanbieden van 25 euro per maand. Dat is nog minder dan de kosten die je betaalt voor een gemiddeld maandabonnement op internet en tv! Zo’n opslagruimte bevat meestal al genoeg plaats voor al je documenten en kantoorartikelen. Daarnaast is het zeer raadzaam om juist voor een werkplek te kiezen waar je niet voor langere tijd aan vastzit.

Regel het online!

Bespaar jezelf de moeite om daadwerkelijk bij allerlei plaatsen langs te gaan voor het aanbod van werkplekken. Online gaat veel sneller en gemakkelijker. Daarnaast heeft het uiterlijk van een werkplek vrijwel geen waarde als het gaat om een webshop. Een plaats waar je al je materialen en werkbestanden(zowel fysiek als digitaal) kan opslaan, is alles wat je dan nodig hebt.

Een plaats met veel verbindingen

Haarlem ligt erg centraal gelegen en dit maakt het onder andere zo’n uitstekende plek. Het kent veel wegen wat de bereikbaarheid voor alle vervoersmiddelen vergroot, waarbij de snelwegen een belangrijke rol spelen. Een winkel moet veel bestellingen organiseren waarbij vervoersmiddelen onmisbaar zijn, laat staan bij een webwinkel.  Als dan er geen efficiënte routes aanwezig zijn, zou het beheren van een webshop geen pretje meer zijn. Haarlem maakt dit onderdeel dus voor jou als ondernemer een stuk fijner.

Een prachtige stad met een rijke historie

Naast het feit dat Haarlem ideaal is voor het bedrijfsleven, is het ook voorzien van prachtige kerken en andere culturele bezienswaardigheden. Heb je bijvoorbeeld besloten om even een pauze in te lassen, kan je lekker een kop koffie gaan drinken bij Mogador.