De creatieve Makro kerstpakketten voor jouw medewerkers

Makro kerstpakket

Het tweede half jaar van 2020 is ingegaan en het wordt weer tijd om na te denken hoe je je medewerkers kunt gaan bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. Makro is al druk bezig geweest om kerstpakketten voor bedrijven op te stellen, ook met het oog op dat grote kerstborrels nog even niet mogelijk zijn.

Kerstpakketten in alle stijlen

De Makro kerstpakketten zijn zeer uiteenlopend en boordevol lekkers. Natuurlijk bevatten de pakketten volop lekker eten, maar er wordt ook gecombineerd met producten zoals kaarsen en een warm dekentje in bijvoorbeeld het ‘Warm Thuis’ kerstpakket. Zijn jouw medewerkers Hollandse genieters? Dan is het ‘Hollandse pot’ kerstpakket een leuke optie. Ze krijgen er zelfs een echte Hollandse pot bij. Kies uit een van de uitgebreide pakketten met heerlijke producten in verschillende thema’s.

Mix & Match bij Makro

Nieuw bij Makro is de Mix & Match optie. Makro heeft bedacht dat naast dat je werknemers een geschenk krijgen, het geven ervan net zo belangrijk is. Kies als eerste het geschenk wat je cadeau wil geven. Dit kan een kerstpakket zijn, een online keuze cadeau of zelfs een digitaal kerstevent. Vervolgens heb je de keuze om het geven van je cadeau tot een beleving te maken. Dit kan door een persoonlijke video te maken, een digitaal samenzijn te organiseren of de Food & Drinks te selecteren voor je event.

Er zijn nog meer opties om je cadeau met aandacht te geven. Zo kan Makro kerst entertainment verzorgen zoals een kerstman, kerstkoor of een leuke photobooth. Een andere leuke toevoeging aan je event zijn de ‘Meisjes van het Compliment’. Aan de hand van een persoonlijk gesprek schrijven zij op een handgeschreven kaart een individueel compliment waarbij persoonlijke aandacht en de charme van de meisjes zorgen voor een unieke ervaring.

Online Keuze Cadeau

Weten jouw medewerkers wel wat ze willen, maar willen ze allemaal iets anders? Laat ze gemakkelijk zelf kiezen door ze een Online Keuze Cadeau te geven. Je kunt een budget vaststellen wat de medewerkers mogen besteden. Dit kunnen ze dan op hun gemak zelf uitzoeken.

Het Digitale Kerstevent van Makro

Samen zijn in grote getale zit er wellicht in de feestmaanden nog niet in. Makro heeft drie opties hoe je je medewerkers toch online en op een gezellige manier kan bedanken en een fijne kerst toe kan wensen. Ga je voor het Zelf Kiezen pakket? Dan kun je door middel van een bijzondere voucher je medewerkers toegang geven tot een in geheel kerstsferen ontworpen webshop waar ze zelf hun cadeau kunnen kiezen. In het Digitaal Samenzijn pakket kun je de collega’s samen een online Escaperoom of Pubquiz met kerstthema laten spelen. Daarbij verstuur je dan ook een borrelpakket naar keuze op, zodat er tijdens het spelen heerlijk genoten kan worden van een hapje en drankje. Als laatste is er nog het Samen Borrelen pakket waarbij je digitaal met elkaar gaat proosten en je een borrelpakket naar keuze naar je medewerker opstuurt. Gezellig toch?