Iets te vieren? Check Charles.nl!

Charles.nl

Sommige gelegenheden vragen gewoon om een goede wijn. Een opening van een nieuw bedrijf, een jubileum, een (hernieuwde) samenwerking, een pensionering, noem maar op. Maar waar regel je nu even een flesje (of twee)? Natuurlijk bij Charles.nl. Zij hebben de meest exclusieve wijnen en champagnes in de webshop en zorgen ervoor dat jouw cadeau op tijd wordt geleverd. Ga je toch liever voor iets dat alcoholvrij is? Charles.nl staat ook bekend om de mooiste olijifolie. Je kunt dus altijd in deze online winkel terecht.
Charles.nl

Vier het op gepaste wijze

Of er nu een groot bruiloftsfeest gaande is, of het nieuwe jaar mag worden ingeluid, een goede (mousserende) wijn of champagne is altijd gewenst. Zeker wanneer je zelf niet bij het feestje aanwezig kunt zijn. Je gaat dan gewoon naar Charles.nl, kiest je geschenk, laat er nog een mooi, lief, leuk kaartje bijvoegen, je kiest de bezorgdatum en het adres en je mooi verpakte fles zal op tijd worden geleverd. Zo simpel kan het zijn. En reken maar dat de ontvanger er blij mee zal zijn. Je kunt zelfs meerdere bezorgadressen aangeven. Zo kun je iedereen in je team op hetzelfde moment feliciteren met de overwinning of de omzet, terwijl je zelf nog in het buitenland zit.

Charles.nl heeft iets unieks

Want niet alleen worden de flessen op tijd en voorzichtig bezorgd, je kunt er zelfs voor kiezen om ze mooi te laten inpakken. En dat persoonlijke kaartje erbij, dat maakt het natuurlijk helemaal af. Door vooruit te plannen en alvast te bestellen aan het begin van de maand zorg je er ook voor dat alle verjaardagen en jubilea voor die maand van je to-do-lijstje geschrapt kunnen worden. En dat scheelt weer ruimte in je agenda. Maak aan het begin van de maand even tijd om dit te regelen. Daar heb je veel plezier van!

Liever geen alcohol?

Dan kun je bij Charles.nl ook prima terecht. Olijfolie is een echt luxe-ingrediënt voor in de keuken. Het is een veelzijdig product waar je vast veel mensen blij mee kunt maken. Kies de olijfolie die jou aanspreekt en verstuur deze op dezelfde wijze als de wijn. Succes gegarandeerd!