Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?


Het nieuwe schooljaar begint over een kleine twee weken. Ben jij al wel helemaal klaar om te beginnen? Heb jij alle benodigdheden al binnen zodat je een goede start maakt? Want een goede start en begin is het halve werk natuurlijk. Wel belangrijk om van te voren alles al te hebben natuurlijk. We zetten een kleine afvink lijst voor jou klaar om toch even te dubbel checken of je alles wel hebt.

 

Heb je alles al binnen?

Als je een laptop nodig hebt, is het wel belangrijk dat je een goed werkende laptop hebt. Heb je momenteel geen geld voor een laptop of ben je bijna klaar met sparen maar weet je dat je hem niet gelijk kan halen. Dan is het altijd mogelijk om laptops & notebooks huren. Dan kan je zelf nog even het laatste beetje sparen of wachten tot de laptop of notebook binnen is en kan je in de tussentijd wat huren. 

 

Een goede tas is ook erg belangrijk om te hebben. Je moet namelijk een tas hebben waar alles in past en waar je lang mee kan doen. Een tas die ook wel wat gewicht kan dragen. Want je moet toch een aantal boeken meenemen, een laptop, schriften, schrijfmateriaal en natuurlijk eten en drinken. Dus jouw tas moet groot genoeg zijn en genoeg draag kracht hebben om voor een lange tijd mee te gaan.

 

Zijn jouw boeken al binnen?

Wanneer je boeken nodig hebt, dan is het wel handig wanneer alles gelijk binnen is. Want je kan niet starten met het nieuwe jaar zonder dat je je boeken hebt. Want je hebt ze waarschijnlijk gelijk ook nodig en moet je er gelijk uit gaan leren. Dan is het wel fijn wanneer je dan op tijd jouw boeken binnen hebt. Vaak duurt het 1 of twee weken voordat je ze binnen hebt. Dus je kan nog op tijd zijn wanneer je ze nu gelijk besteld, dan heb je ze misschien wel precies op tijd binnen. Dat scheelt natuurlijk ook een hoop stress.

En misschien heb jij al jouw boeken al wel binnen en ben jij helemaal klaar om te beginnen aan het nieuwe schooljaar. Dat is natuurlijk heel fijn en dan kan jij de laatste dagen van de vakantie nog even vol genieten van de rust en vrijheid die je nog hebt voordat je weer moet gaan studeren en huiswerk moet maken. Uren op school moet spenderen. Maar we weten allemaal het is voor een goed doel, namelijk je toekomst.